Nytår

Rigtig glædeligt nytår og må 2022 blive et fantastisk år for dig. Nu er det lige før, vi hopper ind i et nyt år, og gid at coronaen ikke følger med, for den tror jeg nok, vi alle er meget trætte af. Jeg kan godt lide årsskiftet, det at man kan starte op på en frisk og tage hul på et helt nyt år, efterlade alt det negative i det gamle år. Ja, faktisk føler jeg, at man på mange områder kan nulstille og så starte op på ny. Nyt år nyt liv.

Nytårs udstilling

Det er også nu diskussionen om nytårsforsætter kommer frem. Hver fjerde person, flest kvinder, har nytårsforsætter. Hvis man vælger at have det, må betingelsen da være, at det er noget positivt og dejligt, man bestemmer sig til og ikke det mest populære, at man skal tabe sig , holde op med at ryge og at motionere mere. Hvordan skal man næsten orke at starte på et nyt år, hvis man har valgt så mange triste ting at fylde ens liv med.

Design kjole

Jeg har tit syntes, at det måtte være spændende at skifte type til en mere spændende kvinde. Har du nogen sinde tænkt på det eller gjort det? Jeg er blevet 13 kg. lettere og er dermed nu blevet en str. 36, og med få undtagelser er mit tøj alt for stort. Så nu kunne jeg benytte mig af chancen, men jeg tror ikke helt, jeg har modet.

Champagne

Nytår og bobler hører sammen. Jeg elsker champagne, synes det virker festligt og kan for eksempel pifte en trist mandag aften op, og Nytårs aften der er det et must. Da jeg var ung, prøvede jeg et år kun at drikke champagne hele nytårs aften for ikke at blande drikkevarerne og få tømmermænd. Ideen var ikke fantastisk hvad tømmermænd angik, nu varede de bare længere.

Vi havde planlagt at bo på Hotel Imperial og så gå over i Tivoli og se fyrværkeri kl. 23, men der er jo nu lukket. Nu har vi bestilt et værelse med balkon, så må vi nøjes med at gå der ud og se byens fyrværkeri og nu også Tivolis eller en tur ned af Vesterbrogade. Vi har planlagt selv at tage Tapas med (og champagne), så det skal nok blive en hyggelig aften, selvom den bliver lidt anderledes.

Rigtig godt nytår, jeg håber, i alle får et fantastisk skønt nyt år og tak for jeres mange søde ord i 2021.

4 tanker om “Godt nytår!

  1. Kære Mona det lyder til at blive en god aften I har planlagt. Jeg synes du skal springe ud i det og købe alt det du har lyst til, så du har tøj, du kan lide og som passer dig. Det har jeg også prøvet. Jeg købte nyt og så tog jeg på igen. Men havde smidt det meste af det gamle ud. Men pyt pyt køb og skift type hvis du vil.
    Godt Nytår Mona til dig og din mand, med håbet om det bedste ny år. Kh Anne-Marie

    • Tak Anne-Marie vi havde en hyggelig aften. Jeg syntes det er svært at finde noget tøj at købe. Da jeg altid går i kjole så er udvalget ikke stort.
      Hav det godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.