godt nytår

Jeg håber, du er kommet godt ind i det nye år. Det er altid dejligt at starte på en frisk. Noget af det jeg godt kan lide ved årsskiftet er, at man starter op på ny og efterlader alle de triste ting i det gamle år. Jeg sluttede dog 2023 af med at miste en god ven, meget trist.

Har du lavet planer for det nye år og fået ideer til nogle spændende ting?

Jeg er holdt op med at skrive nytårsforsætter,  da jeg nok må erkende, at jeg aldrig holder dem mere end 1 -2 måneder. En plan har jeg dog, og det er 3 ugers ferie i Fuengirola her sidst i januar. Det glæder jeg mig meget til at komme ned til sol, blå himmel og lys. Jeg føler mig meget i lys underskud.

papirblomster

Sælger søges:

Til salg af mine blomster, der sælges i æsker,løse blomster eller buketter. Du må arbejde alt det, du har lyst, til lige hvornår du har lyst. Men til gengæld for du ingen løn. Kun glæden ved at hjælpe unge mennesker med psykiske problemer.

Jeg bruger rigtig meget tid på at lave papirblomster, og jeg betaler alle materialerne, men de skal jo ud og stå rundt omkring, så de kan blive solgt, og der kan komme rigtig mange penge ind til psykiatrifonden. Det er kun fantasien, der begrænser, hvor de kan sælges, da betalingen er med MobilePay direkte til psykiatrifonden. Så der er ingen penge imellem stedet og køber.

Der er uhyggeligt mange unge mennesker, der har det psykisk dårligt, hvad der ødelægger deres liv fuldstændigt.

Jeg ved, hvad det vil sige at lide af angst, da jeg gjorde det som ung, men var så heldig at blive hjulpet, for det er absolut et mareridt. Derfor vil jeg så gerne være med til at hjælpe psykiatrifonden med penge, så de igen kan hjælpe mange flere unge mennesker til at få det godt. Hvis du også har lyst til at hjælpe så skriv til mig.

salg af papirblomster

let salat

Her i det nye år er jeg igen begyndt at nyde salater, og min favorit for tiden er denne rucola salat, som næsten alle gæsterne får serveret i denne tid. Den er utrolig hurtig at lave og smager dejligt.

Salaten består af:

Rucola, en appelsin, 1 burrataost eller bøffelmozzarella, Det hele stænkes med 3 spsk. god olivenolie og flagsalt. Til sidst et par spsk. hakket hasselnødder eller mandler.

Nogle gange kommer jeg også semidried tomater på.

Jeg håber, du får et dejligt nyt år.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.