Nu går nedtællingen til år 2020 snart i gang, og som nok de fleste andre har jeg i tankerne gennemgået 2019. Som 71 årig har jeg meget naturligt haft rigtig mange årsskift, og tilbage i tiden havde jeg svært ved nytår, da det, alt efter hvordan mit livs situation lige var på det tidspunkt, også kunne være svært at starte på et nyt år. Nu ser jeg det som en chance for at starte på en frisk, at prøve at ændre på det, der ikke har fungeret i det “gamle” år. Jeg har fået en alder, hvor jeg føler, at der absolut ikke er nogen tid at spilde, så nu skal livet ikke udskydes men leves hver dag. 2019 startede med en meget stor forskrækkelse, da mit 21 årige barnebarn fik en blodprop i det ene ben. Februar bød på Guldbryllup med nogle dejlig dage, og ellers har det løbende i 2019 været rejser og mange små og store oplevelse blandet med glæder og sorger i en pærevælling. Jeg har ikke skrevet nogen nytårsforsætter endnu, jeg plejer at lave en “mind mappe” til det nye år. Hvad med dig, har du nytårs forsætter? Jeg skal holde nytår i Glücksburg nede på Strandhotellet sammen med nogle venner. Det er tredie år, vi fejrer nytår der. Deres arrangement har altid været rigtig godt, så vi vover at gentage succesen.

Tak fordi du har fulgt mig i år og på gensyn i 2020.

4 tanker om “Godt nytår og velkommen år 2020!

  1. Det lyder hyggeligt, at I skal fejre nytår på Strandhotellet i Glücksburg med nogle venner. Og det er en fin idé at skrive nytårsforsætter. Den idé tager jeg til mig.
    Det var da skrækkeligt, at dit 21-årige barnebarn fik en blodprop i benet.

    • Ja, det og var en slem omgang med Amalie og der er stadig meget tilbage af blodproppen i hendes lår desværre. Det var p-pillerne der gav hinde den. Hav en dejlig dag i morgen.

  2. Jeg har kun set Strandhotellet Glücksburg på afstand – da min mand og jeg var helt unge, overnattede vi på campingpladsen 😍
    Jeg synes, det er hyggeligt at følge dit liv som senior – parrallelt med mit. Og du har ret, vi har ingen tid at spilde. Alle dage skal være gode og – og mest af alt hverdagen – den er der flest af.
    Hav en rigtig dejlig nytårsaften på det smukke strandhotel med ønsket om alt godt i det nye år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.