Det er blevet center tid, og for at få lidt forandring kørte vi til Fisketorvet. Der var meget dødt, næsten ingen mennesker hverken rundt i centeret, i butikker eller restauranter, hvor de fleste  var gabende tomme. Det er ikke særlig hyggeligt at sidde helt alene i en stor restaurant. Det er mange gode butikker blandt andet en Zara, dem er der jo ikke er så mange af i Danmark. Fisketorvet er faktisk med årene blevet et pænt center.

Vi havde lidt svært ved at finde ud af, hvor vi skulle have frokost, ikke fordi der mangler restauranter, men vi ville gerne have et lille sted og ikke en kæmpe tom restaurant, så valget faldt til sidst på Gorm´s Pizza. Efterhånden er det sjældent, at jeg spiser pizza, for jeg synes at 9 ud af 10 pizzaer er dårlige. Jeg kan godt lide, at de er meget tynde og med sprød bund. Der skal ikke hældes alverdens rod på, den skal bare have nogle få men gode råvarer. Sådan en pizza fik jeg på Gorm´s restaurant.

Pizzaen var lige efter min smag, tynde sprøde bunde og fyldet bestod af tomater, mozzarella, tynde kartoffel skiver, lækker parmaskine der har modnet i 18 måneder. Den var rigtig god, nok også fordi skinken  var en fin tykkelse, så den havde smag, hvad meget tynde skiver ikke har, men de kan også blive for tykke, så er de ikke til at skære over. På pizzaen var der også pesto og rucola.

Hvis man googler Gorms pizza så står der: “Gorm´s pizza  er tynd sprød pizzabund toppet med udsøgte råvarer og serveret med kærlighed”.

Vi går også meget op i betjeningen, når vi er ude at spise. Jeg synes, at det er en væsentlig ting med et sødt personale, de behøver ikke lige frem at vise kærlighed bare almindelig venlighed, at de lige siger velkommen, og hvis de har travlt siger “et øjeblik så er vi der”.

Gorm var selv i restauranten og sad og spiste sammen med  Nicolaj Kopernikus, men det fik ikke personalet til at oppe sig, de virkede meget uengageret. Der er kun 6 -7 borde, og et af dem var besat af et par, der havde flyttet firmakontoret med og sad og skypede med en kunde meget højlydt i al den tid, vi spiste. Det er også en af personalets opgaver at sørge for, at alle kunder kan holde ud at være på restauranten. Maden er fin og lokalerne rustikke og pæne, men alligevel mangler der noget.

Hav det godt så længe.

 

2 tanker om “Gorms Pizza!

  1. Din pizza lyder utrolig lækker – sådan skal pizza også være efter min mening, med en tynd og sprød bund og med få, men gode råvarer ovenpå. Vi må prøve Gorms Pizza næste gang, vi er i nærheden. Tak for tippet!
    Men det var synd, at I måtte sidde og høre på et firmakontor, som sad og skypede med en kunde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.