Jeg nåede lige at komme en tur i Tivoli til halloween. De lukker i morgen søndag i kort tid for at pynte op til jul. Det ser altid rigtig sjovt og flot ud, når de har pyntet op til Halloween. Der var mange mennesker selv en torsdag eftermiddag, også mange turister der virkede glade og begejstret for haven, så går jeg faktisk og bliver stolt over vores by og land, når jeg ser turisterne fotograferer løs, også af mit ynglings motiv hvor det smukke rådhus kommer med på tivoli billedet.

Vi spiser tit på Søcafeen en platte til 159 kr.. Den er vældig god, og så er det i grunden hyggeligt at blive betjent af en ældre tjener, der er lidt frisk og man sludrer lidt. De har haft de samme tjenere, så længe jeg kan huske.

Vi sluttede af med en cappuccino i Woodhouse. Her har vi aldrig været inde, og der er meget hyggeligere, end jeg havde drømt om, og så var der en udstilling af PH’s historiske lamper i anledning af hans 125-års fødselsdag. PH var Tivolis chefarkitekt i 1940erne. Mange af hans arbejder kan stadig ses i Tivoli, men den største indflydelse, han har haft på haven, er den udviklingsplan, han lavede sammen med havearkitekten G.N. Brandt i 1945. Louis Poulsen, der har produceret PH-lamperne siden 1925, har stillet mere end 20 historiske lamper til rådighed for udstillingen.

Weekenden står igen i fødselsdagens tegn. Familien vokser hele tiden, så der bliver flere og flere fødselsdage, og det er da hyggeligt, at familien bliver samlet, og at børnebørnene nu er så gamle, at de også selv skal til at holde fest, og dejligt at de gør det.

Hav en dejlig weekend.

 

 

4 tanker om “Halloween i Tivoli!

  1. Dejlige billeder du viser! Jeg holder meget af Tivoli, men har ikke været der til halloween. Tak for anbefalingen af Søcafeen, den skal bestemt prøves. Spændende med PH’s historiske lamper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.