Hjemme igen. Turen hjem blev laaang, da vi havde problemer med bilen, måtte ind i mellem køre 50 km/t, så er der langt hjem fra Husum ca. 379 km. Men hjem kom vi. Bilen var proppet, så det var rart at få den med hjem. Den blev hentet af Falck i mandags. Vi har fået den igen, men i næste uge skal den på værksted endnu en gang, spændende hvad det kommer til at koste.

bil-falck

Jeg var meget spændt på at komme op i sommerhuset, for der har ikke været nogen til at vande og se efter det, så er 3 uger lang tid. Aldrig har jeg set så store agurker, det var kæmper, og tomaterne var blevet mere end modne, men mine blåbær havde klaret sig, så dem kunne jeg plukke en stor skål af.

plante
Nogle af potterne var gået ud, men der skulle jo alligevel plantes efterårs planter i dem nu.

ny-planter
Der har været fart på, vi skulle have gjort klar til gæster. Vores  dejlige venner kom i går, og helt fantastisk at vi kunne sidde ude hele aftenen. Utrolig skønt midt i september.

gaester

De er kørt her til formiddag, så dagen i dag står på ren daseri og en tur til Hillerød for at købe en saftkoger.

Hav en dejlig weekend.

2 tanker om “Hjemme igen!

  1. Velkommen hjem. Det er dejligt at komme ud, men det er også dejligt at komme hjem igen, sådan har jeg det. Og det var da noget af en tur. Men hjem til det gode vej og gode venner så kan det ikke blive bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.