Tirsdag kom jeg hjem igen efter en dejlig uge i Antibes med sol og hygge. Bare det at man kunne sidde ude og spise aftensmad var dejligt og forbavsede mig faktisk, men det var skønt.

Onsdag var det bare op i sommerhuset og nyde det skønne vejr og plukke hyldebær, en hel stor plastic sæk fyldt. Samt plukke det sidste i drivhuset og fjerne de fleste planter. Jeg har rigtig mange hortensiaer deroppe i alle mulige skønne farver, så dem tog jeg en del med hjem af, så alle vaser kunne fyldes op. Torsdag stod den på fodterapeut, og for dem der ikke har prøvet det kan kun siges, at man svæver hjem, og det er stærkt vanedannende. Derpå stod den på at lave hyldebærsaft, og hold da op hvor jeg blev træt af hyldebær. Men jeg fik dejlig mange flasker, så vi kan stå imod en influenza epidemi.  Dagen sluttede rigtig hyggeligt, da der kom gæster til efterårs middag. Nu er det slut med grill (næsten der ryger nok nogle stege og ænder på grillen). Så var dagen også brugt.

I går gik turen så til Glücksburg igen, og for en gangs skyld ikke i regnvejr, men det kom i dag regn , regn og regn. Der er Oktoberfest i Flensborg i weekenden, og vi var derinde i formiddags, hold da op hvor det regnede, man burde have haft gummistøvler på, hvad fruen ikke havde, men små fine sko (meget typisk mig). Hvis den sol de har lovet i morgen kommer, tager vi nok derind igen, vi må se.

Hav en god weekend.

 

2 tanker om “Hjemme og afsted igen!

  1. Det var et kort visit i DK, man skal være hurtig hvis man skal nå at se jer 🙂 Men dejligt at I er så friske og oplever en masse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.