Søndag holdt vi min mands fødselsdag og havde 11 gæster til Champagne brunch, så derfor tog vi til København fredag, da jeg ville købe blomster hos blomsterhandleren på det lille torv overfor Magasin. De har et meget stort udvalg og til rimelige priser. Så kunne jeg jo også lige få en bytur. Vi parkerede i Magasins P-hus til 44 kr. i timen, og spiste en hyggelig Tapas på Cafe wanna´B.

Det er et hyggeligt sted på Kompagnistrædet med en venlig betjening, og der er altid mange gæster. Er man heldig, kan man sidde ved pejsen.

Jeg vælger meget tit tapas, hvis det er muligt, fordi jeg synes, det er hyggeligt at få mange små forskellige ting, og cafe wanna´B’s tapas er god. Som en ekstra bonus  “kom” vi til bryllup, for pludselig kom der en meget gravid brud og alle gæsterne, som var rigtig fine i tøjet. Dejligt at se hvordan man også kan holde bryllup uden at blive ruineret af det og stadig få en festlig dag.

De sidste gange jeg har lavet borddekoration, har jeg ikke været tilfreds med resultatet, nok fordi jeg har været lidt nærig, når jeg har købt blomster. Det skulle ikke ske denne gang, derfor tog jeg derind for at købe dem, da de har friske blomster, et stort udvalg og billige priser. Men det gamle ordsprog “Hvad der er sparet er tjent” kom ikke til at stemme lige her, for bare parkering kom til at koste 132 kr. Men det er en god blomsterhandler, og det blev en hyggeligt bytur.

Hav en dejlig dag.

Mona

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.