Bytur til Restaurant væksthuset

Jeg får hele tiden spørgsmålet: ” Hvad går du og laver?”  Der kommer ingen indlæg, og ja, jeg ved ikke lige hvorfor, måske fordi jeg har brugt alt for meget tid hos speciallæger og på hospitalet, og det er ikke særlig inspirerende.

Sports taping

Et af problemerne er mine håndled.  Jeg vågnede op med en knude og stærke smerte på begge håndled en januar morgen, men nu her i juni er det ved at blive bedre. Men det har være en lang proces og desværre kan jeg stadig ikke lave alle de hobbyting ,som jeg elsker.

Så kom jeg også akut på hospitalet. De troede, det var en blodprop i hjernen, men efter en scanning på Rishospitalet slap jeg med skrækken.

Dræbersnegle

Efter i mange år næsten ikke at have mødt en dræbersnegl, må jeg nok sige, at jeg i år er blevet slemt angrebet lige som mange andre. Da jeg nåede op på at have hakket over 500 sneglen over, stoppede jeg med at tælle dem. Jeg lader dem ligge, for de spiser hinanden, så jeg ved, hvor jeg skal gå hen senere. De elsker også persille, så den krukke bliver undersøgt mange gange om dagen. Indtil nu har jeg reddet den.

Papir blomster

Jeg har solgt mine papirblomster flere steder.  Bl.a.  hos Take A Break Spa for at samle ind til Psykiatrifonden, men da der bliver ved med at gå kuk i den, så pengene ikke går ind på min indsamling, men direkte til deres egen indsamling. Det gør, at jeg ikke kan se, når der bliver solgt noget. Så nu er jeg blevet træt at dem og sælger blomsterne oppe i sommerhuset og tager nu selv pengene.

bønne salat

Så er gril tiden her og dermed er det salat tid.  Jeg er meget glad for salater bruger dem selv til frokoster, der består af lune og kolde retter med rugbrød til.

Jeg køber ikke ind til en speciel salat, men har altid mange grønsager, så jeg kombinerer den ud fra, hvad jeg lige har lyst til. Så du vil jo altid kunne undvære noget eller erstatte med noget andet, det skal bare være til inspiration.

Salaten består af:

Let kogte bønner. Jeg kan godt lide de har lidt bid.

Rå asparges skåret ud.

Hakket rødløg.

Smuldret fetaost.

Et  par skiver bacon brækket ud.

Til sidst dild klippet hen over, og der kan du jo bruge persille, basilikum eller karse, hvis du har det stående

Dressingen er lidt af et temperament spørgsmål, om den er færdigkøbt eller en hjemmelavet olie-eddike eller Creme Fraiche dressing.

Jeg laver altid en større portion, så jeg har noget i køleskabet klar til brug. Men der er også en færdig købt, jeg er glad for. Der er Chili i, så den har dejlig meget smag.

Hav en god sommer. Har du ferie planer?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.