I Norderstrasse i Flensborg kan man finde 15 motiver af katte rundt omkring på husene. Alle kattemotiverne er forskellige, og kattene er malet, så de falder ind i omgivelserne, som om det er rigtige katte. Der går helt sport i at finde dem, når man går ned af gaden. Hvem kunstneren er, ved ingen. Vedkommendes initialer er NM. Hele gaden er på opgaven med at finde ud af det. Kattemotiverne er stille og roligt kommet til. De bliver altid malet om natten, så lige pludselig en morgen er der en ny kat. Det er noget, der samler folk i en gade, at alle er på udkik efter den samme kunstner.

Det er også i Norderstrasse, der er spændt flere wirer over gaden, hvor de unge kaster skoene op over. Beboerne har også planer med at strikke lange baner, der skulle komme op til foråret. Helt hvordan det skal foregå, ved jeg ikke, men det er da en sjov gade at besøge. Den er en forlængelse af gågaden, så mange når ikke helt derned. Der ligger også en gammel byport for enden.

Hav det godt så længe.

 

2 tanker om “Hvem er katte kunstneren?

  1. Det er virkelig sjovt fundet på med tegningerne af kattene.
    Det du fortæller om, at beboerne har planer med at strikke lange baner, kan jeg huske, vi havde her i 2012. Min lokale avis skrev dengang, at Street Strik findes i USA, Canada, Mexico, Australien, Holland og Sverige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.