Nu er vi allerede to måneder inde i det nye år og er startet på den første forårsmåned, den kom så lige samtidig med vinteren og sne og isglatte veje.  Hold da op hvor har det været koldt, men med helt fantastisk mange skønne solskinsdage så på den måde er man blevet varmet op indeni af solens stråler. I indlægget Mindmap den 5. januar (du kan læse indlæget her),  skrev jeg 9 punkter, som var mine nytårsforsætter, og hvordan er det så lige gået?

1. Prøve noget nyt: Har gået nye steder, spist på nye restauranter, kørt nye veje, spist min første østers eller rettere slugt den. Den smagte kun af citron og ser faktisk ikke særlig lækker ud. Så det punkt er næsten ok.

2. Lære nyt: Lære noget om vin er ikke blevet til noget, jeg har nøjes med at drikke den, men det er også rigtig godt. Til gengæld har jeg fået startet på tysk og har købt en bog “Jeg lærer tysk”. Den er til børn, og der er også 100 klistermærker til, så jeg er gået i ren barndom, når jeg sidder og klistrer mærker ind, og synes faktisk det er sjovt. Er også kommet i gang med at fotografere i nye vinkler, jeg er dog absolut ikke tilfreds med resultatet, men det bliver forhåbentligt bedre.

3. Være sammen med mennesker på en ny måde: Det er ikke ok, det er kun blevet til almindelige 3 retters menuer og en enkelt gang tapas.  Der er kun én undtagelse, og det var min mands fødselsdag, der også plejer at være middag, det blev kun til champagne brunch, så her er plads til forbedring.

4. Rydde ud: Både i negative tanker og alle mine ting. Ingen af delene er gået særlig godt, det eneste sted hvor der er blevet tømt ud er i fryserne. Vi har spist os igennem en større mængde mad, der havde ligget længe. Skønt nu kan man hurtig se indholdet.

5. Selvforkælelse: Pinligt – det bliver et stort nul, og jeg har ovenikøbet et gavekort liggende til “Take a Break Spa”, så jeg kan få en ansigtsbehandling, og jeg trænger absolut til noget selvforkælelse, det bare at lave ingenting og der er nogen, der nusser om en er skønt.

6. Tage mig tid: Er sluttet til maling, men nåede lige at starte på et sjovt portræt, så her kan jeg lige få et enkelt plus. Har nu pakket alle mine maleting i en flyttekasse og kørt det op i sommerhuset sammen med staffeliet. Hvor jeg så skal male deroppe, ved jeg ikke endnu.

7. Helt ny opbygning af min tysklandsguide. Det er sket og var et meget stort arbejde, hvor min mand har meget af æren, men nu er den klar, og flere af byerne, der kun var kladder, er kommet på. Den nye plan med tysklandsguide er at lave nogle tur forslag.

8. Udenlandsdansker: Mit hus er nu ved at blive sat til salg. Ejendomsmægleren har været her, og fotografen og tilstandsrapporten er bestilt. Så om ca. 14 dage skulle huset stå klar til salg, og det er ret spændende, hvor lang tid det så tager at få det solgt.

9. Festplaner: Uha hverken min 70 års fødselsdag eller guldbrylluppet er jeg begyndt at planlægge. Jeg synes faktisk, der er så meget andet at tænke på.

Så hvis jeg skal være ærlig, er der ikke meget at prale af med mine nytårsforsætter allerede efter to måneder, så det må være på tide fruen tager sig meget sammen og giver sig selv en stor opsang. Havde du nogen nytårsforsætter, og hvordan går det for dig?.

Hav en god dag

Mona

 

2 tanker om “Hvordan er det gået med nytårsforsætterne?

  1. Du mangler lige nr. 10. Rose mig selv for alt det jeg har nået og min fine blog hvor der altid er noget spændende. ?Så her får du en buket med roser.

    • Skønt at få roser sådan en tåget trist dag,det lyser op.Desværre har jeg nok lige som mange andre svært ved at rose mig selv, så tusind tak for at du er så sød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.