28
I går var jeg til Gammelgaardens første årstidskoncert. Vi havde også købt billet til spisning, og det var kokken Anton Emil Nielsen, der igen stod for maden, som også denne gang var meget lækker.
28a
Han har arbejdet for velrenommerede restauranter som Restaurant Pierre André, Kroghs Fiskerestaurant, Ensemble og Restaurant Pastis, det kan både ses og smages.
28c
Efter spisningen og før koncerten var vi rundt og se på den nuværende udstilling, som er en jubilæumsudstilling med 55 kvindelige kunstnere fra Kvindelige Kunstneres Samfund. Udstillingen består af malerier, skulpturer, installationer og grafik. Så vil der jo som regel være noget for en hver smag.
28b

Koncerten var med forfatter Lone Hørslev og komponist Jesper Mechlenburg. Lone Hørslevs nærværende stemme fyldt med humoristiske betragtninger flettes på scenen sammen med Jesper Mechlenburgs originale klang. Lone Hørslev debuterede i 2001 med digtsamlingen Tak. Hun har siden etableret sig som en af de toneangivende forfattere herhjemme med udgivelse af flere digtsamlinger og romaner, senest den historiske roman Dyrets år i 2014. Jesper Mechlenburg er komponist, sanger og sangskriver. Han spænder vidt fra klassiske kompositioner til balletter og danseforestillinger til titelsange og filmmusik for en mængde af tv-serier og spillefilm. Senest har han komponeret musikken til Lolita – årets anmelderroste sommerballet på Bellevue Teatret af Alexander Kølpin. Desuden medvirkede også Rolf Hansen på guitar og multiinstrumentalisten Henriette Groth, så Vinterkoncerten 2016 var lagt i de bedste hænder. Den gode koncert, som også var præget af humor, var en rigtig god afslutning på en på alle måder god aften. Gammelgården holder fire årstidskoncerter og de kan absolut anbefales.
Hav en god søndag.

En tanke om “Hyggelig aften på Gammelgården!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.