Så er søster og svoger kørt hjem til Danmark efter nogle gode dage. De kom torsdag til frokost og var så her hos os i Glücksburg til lørdag, hvor vi sammen kørte til Mölln.

Til trods for det rigtig dårlige vejr, har det været meget hyggeligt at vise vores nye lejlighed samt omgivelserne her i Glücksburg frem. Nu er alle strandstolene kommet frem nede på stranden selv små strandstole til børnene på en stor spændende legeplads.

Vi havde alle købt 2 nætter på Hotel Schwanenhof gennem Sweetdeal. Vi har boet der mange gange og er meget begejstret for stedet samt hotellet. Det ligger rigtig godt og alle værelser har balkon med udsigt over søen. Hotellet har også en restaurant hvor vi spiste begge aftener, da deres mad er god og til rimelige priser. Jeg kan også godt lide bare at gå ned i restauranten og spise, når man er klædt om, i særdeleshed når det er dårligt vejr. I går søndag var det rigtig koldt, og nej hvor jeg frøs til trods for, at jeg faktisk havde det samme tøj på som i vinter. I Möllns kurpark, som er meget smuk, var der forårsmarked, så der tog vi lige en tur rundt dog uden at købe noget.

Hvis du har lyst, kan du læse mere om Mölln på www.tysklandsguide.dk

Nu er søster og svoger på vej hjem, og vi gør i morgen klar til de næste gæster. Nogen af vores venner kommer forbi på en kort visit på vej hjem fra Frankrig. De skal bo på et lille hotel i byen og så spise frokost og middag hos os, det glæder vi os så til nu.

Hav en god aften.

 

2 tanker om “Hyggelig tur til trods for vintervejr!

  1. Det lyder som nogle gode dage. Og det både lyder og ser ud som et dejligt sted, der hvor i har slået jer ned. Jeg kan godt lide det der med, at gæsterne finde et godt sted at bo/overnatte, så kan man være sammen uden, at man selv er udaset total. God aften til dig også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.