Vi har planlagt, at når jeg er i en god periode, så vil vi tage på en lille tur væk hjemmefra for bare at bruge tid sammen, opleve noget og for at hygge os på hotel og at spise ude. Denne gang havde vi valgt Comwell Hotel Køge Strand, hvor vi også har boet under Corona lockdown, det var dejligt, at alt nu var åbent, og at man kunne spise i restauranten. Vi havde en dejlig udsigt fra balkonen, det er et fint hotel.

Stevs Klint

Vi kørte en tur til Stevns Klint, det er rigtig mange år siden, vi har været der sidst, nok en 20-30 år. Der er meget smukt, og det er et særpræget syn, der møder en. Stevns Klint er en 12 km lang stejl kystklint, der strækker sig fra Bøgeskov Havn i nord til Rødvig Havn i syd. Klinten er op til 40 meter høj og opbygget af 65 millioner år gamle lag af hvidgrå kalk, hvidt skrivekridt og flint.

Højerup gl. kirke

Højerup GL. Kirke ligger helt ude på klintens yderste kant. Kirken mistede sit kor til havet ved en dramatisk klinteskred i 1928. Der er et fantastisk flot udsyn over Stevns Klint og Østersøen fra kirkens balkon. Jeg hader at være oppe i højderne, så jeg vovede mig kun et skridt ud på balkonen, mens jeg klamrede mig til dørkarmen.

Gammelt fiskerhus

Der ligger også et lille fiskerhus, hvor de lokale sælger kunsthåndværk. Der var mange fine ting, jeg købte et dannebrogs flag lavet i perler og må indrømme, at ideen var at prøve at lave nogle selv, og så købte jeg en køleskabsmagnet.

outlet ringsted

Vi var også lige en tur rundt på Ringsted Outlet, hvor vi købte en blender, ellers var der ikke noget, der fristede. Da det er nye tider, blev det til en kop grøn the i stedet for et glas kold vin.

nyt hår

Jeg har fået min paryk, og det var på høje tid, der er næsten ikke mere hår tilbage. Første gang hvor jeg var hos den søde og varme parykdame Carina Erwin  på Frederiksberg og bestemte mig, da var valget let, men da jeg så kom igen for at hente den i den rigtige størrelse og farve, så havde leverandøren sendt en forkert farve. Det var nedtur, når man står og skal på en lille mini ferie. Carina gjorde alt, hvad hun kunne, tilbød en anden paryk bare til låns, og hun klippede den endda kortere til mig. Det var jo ikke hendes skyld, men på en rigtig sød måde, prøvede hun at hjælpe. Så det var dejligt, da den rigtige kom, og jeg kan komme til at se bare lidt normal ud, for tårerne faldt en af turens morgener, da jeg endnu en gang stod med masser af mit hår i hænderne, da kunne jeg ikke lade være med at græde.

Hav en dejlig dag.

En tanke om “Hyggetur og de første tårer!

  1. Din paryk er bare så smuk!
    Sikke en dejlig udflugt I har været på! En tur til Stevns Klint vil jeg også gerne opleve – har ikke været der i mange år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.