Så er jeg i Antibes igen. Denne gang er der gået lang tid siden sidst ca. 3-4 år, ellers har det kun være på en kort visit. Jeg var godt nok blevet træt af regn og kulde, så noget skulle der til. Det var lidt svært at få noget at bo i hernede. Vi har boet her i Pierre & Vacances lejligheder mange gange, men kunne ikke få den lejlighed vi plejer, så vi var lidt spændte. Det blev en ok lejlighed, ikke så smuk udsigt men mere sol, og det er jo også vigtigt ved denne årstid.

Det er altid hyggeligt at komme til et sted, hvor man har været rigtig mange gange, for så har man mange minder. Her i Antibes har vi været på ferie sammen med søster og svoger nogle gange. Har haft inviteret alle børn og børnebørn herned en gang, så næsten ligemeget hvor vi kommer hen, har vi sjove og gode minder.

Vi har lejet bil, så den første tur gik til Cannes. Når vi bor i Cannes, så går den første tur altid til Antibes. I Cannes er vi stamkunder på Cafe Roma, så meget at de kommer og giver hånd og serverer gratis aperitif, vi er ikke nået til kys på kinderne endnu. Da vi var dernede i Januar, lukkede de otte dage før vi skulle hjem på grund af ombygning, så vi var meget spændte på, hvad der var sket. Udover at de havde fået nye møbler og lidt ommøblering, var alt ved det gamle. Tænk sig at på en stor cafe på Croisetten, så kunne de huske os her i september med tanke på alle de mennesker, der kommer til Cannes, og det er ikke fordi, vi har lavet skandale der. Det føles da rigtig hyggeligt at blive budt velkommen.

Det var lidt livstegn her fra Antibes, så hav en dejlig weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.