26a
Jeg var inde og se “Hundrede-fods rejsen”  i går, det er en rigtig dejlig film. Til trods for at filmen er lang tænkte jeg, da den sluttede, nej hvor ærgerligt. Filmen har det hele både humor, romantik, eftertænksomhed og smukke billeder. Helen Mirren spiller som sædvanligt fantastisk godt, hun er en af mine favorit skuespillere.

26

Som et stort ekstra plus, så vi filmen i Tisvilde bio, det var første gang, vi var der. Det er en meget lille biograf, men noget så hyggelig. Ude i foyeen føler man, at man sidder i en almindelig stue. Før filmen startede, kom der en mand og bød alle velkommen fortalte lidt om filmen, så pustede han de levende lys ud, der stod oppe ved lærredet, og filmen startede uden forfilm eller andet. Der manglede bare en fodskammel til stolene, der næsten kunne lægges ned. Den biograf skal jeg bare i igen, det var bare så dejlig en oplevelse af ro og harmoni.

2 tanker om “I bio til en rigtig dejlig film

  1. Ja det er en dejlig smuk film jeg så den sammen med Philip, vi undrede os også over at der hverken var reklamer eller forfilm, vi kom faktisk 10 min ind i filmen, da vi ikke gad reklamerne,. Kan godt forstå det var hyggeligt og nostalgisk med en lille biograf.☺️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.