I går gik turen så til Flensborg efter en frokost i Sønderborg, hvor solen skindede, og der var optrædning på torvet, meget støjende til en hygge frokost, men maden var alligevel også ret dårlig.

31

Efter en hurtig udpakning, gik turen ud i byen, vi slentrede bare rundt med små stop for at sidde og nyde menneske mylderet og solen. På selve gågaden ligger en god lille vinbar, hvor vi fik lidt tapas og et glas dejlig vin, mens vi også her blev underholdt. Det var to danske mænd, der stod for underholdningen, sjovt at sidde og følge hvor helt fantastiske nogle syntes de selv er.

SONY DSC

SONY DSC

30c

Flensborg har mange hyggelige gårde, og vi spiste på en restaurant, vi har været på før, de har noget godt og spændende mad. En af gæsterne var en mand uden arme, helt utroligt at se hvor han klarede alt uden hjælp, han udstrålede en sådan selvfølgelighed, “jeg har ingen hænder/arme, så bruger jeg bare fødderne”, ham var jeg dybt imponeret af. Har du lyst til at læse mere om Flensborg kan du gå ind på www.tysklandsguide.dk

30

 

En tanke om “I Flensborg igen igen!

  1. Ser hyggeligt ud ja Flensborg er en fin by at besøge. Utroligt som mennesker heldigvis lærer at klarer sig i de fleste situationer, som de nu får tildelt i livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.