Heagårds Skafferi, utanför Halmstad, erbjuder mat och dryck av bästa märke i en unik och stämningsfylld miljö

I fredags var vi inviteret af vores datter og svigersøn til gåse middag på Heagård restaurant, som er et meget spændende sted i Halmstad i Sverige. Da vi ikke havde lyst til at køre frem og tilbage samme dag og synes, det var dejligt at få en længere tur ud af det, bestilte vi overnatning i Halmstad.

bro

Da de så pludselig lovede sol i Halmstad, tog vi afsted torsdag og kørte over broen. Det blev en meget smuk tur i skønt solskin, og sikken skønne farver træerne har lige nu.

kunstmuseum

Jeg har aldrig før været i Halmstad, og jeg synes, at det er en rigtig hyggelig by, der vil være et besøg værd om sommeren.

halmstad-slot

Fredag blev det trist vejr med lidt regn, men vi var alligevel rundt også til Halmstad slot, som Christian 4. byggede, dengang Halmstad hørte til Danmark. Ret sjovt at gå rundt i Sverige på et slot der har været dansk.

dame-kunst

I kunst museets have var der en stor kvindefigur, hvor kjolen var i rigtig brokade stof. Så udover en rigtig dejlig middag med gode vine på et spændende sted, fik vi to hyggelige dage. De andre gæster kørte frem og tilbage fra Danmark eller i sommerhus i Sverige.

Hav det godt til vi ses igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.