grisekød hos brugsen

Hvor ser de bare nuttede ud de små grise. Et rigtig godt billede der hængte over et montre i Kvikly fyldt med svinekød. Nu er jeg i besiddelse af en stor dobbeltmoral, så jeg kan ikke spise kød, hvis nogen snakker om dyrene i mens.

Men jeg er også træt af at have dårlig samvittighed, når jeg spiser kød eller smider en dårlig gulerod ud. Jeg spiser meget lidt kød vælger som regel fisk, når jeg er ude at spise.

I “gamle dage” fandt vi kødet og så bagefter det grønne, nu er det tit omvendt, så jeg har det grønne først og finder så lidt kød til.

Udvalget af økologiske varer er også nu stort alle steder, og det vælger jeg. Det er ikke som før, hvor det var en vittighed, at når grønsagerne var slatne, så var de nok økologiske.

gamle bøger i Fuengirola

Min kærlighed til bøger er stor, så dette vindue i Fuengirola fyldt med brugte bøger var et sjovt syn. Desværre taler jeg ikke spansk, så der var ingen mulighed for at tale med forretningsindehaveren om, hvordan han fandt en bestemt bog, for det må have været noget af en opgave.

TAKE A BREAK Spa vindu med papirblomster

Jeg blev glad, da jeg så TAKE A BREAK Spa’s vindue, hvor de havde pyntet et træ med mine papirblomster. Det giver en smuk lethed og emmer af forår.

Jeg er desværre på pause med at lave blomster og alle andre former for hobbyarbejde, og jeg savner det helt utrolig meget. Der er problemer med mine hænder, så jeg skal til nogle undersøgelser. Efterhånden får jeg lidt rigeligt for mine skattekroner.

Jeg håber, du nyder at dagene bliver lysere og lysere og alle forårsblomsterne er tittet frem.

3 tanker om “Ikke mere dårlig samvittighed!

  1. Kære Mona
    For det meste har jeg det godt. Jeg har også bestemt mig for at jeg VIL have det godt, og nyde livet så meget man orker. Men når jeg skal være helt ærlig, må jeg indrømme, at der er mange senfølger efter kemo, bl.a gigtlignende symptomer i hænderne, ligesom de ofte “sover” og meget mere.
    Håber også, at du har det godt. Det ser altid ud som om du nyder liver, og så længe vi er to går det jo bedre og nemmer. Ha det godt til vi hører fra hinanden igen….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.