Vi holdt min kære mands fødselsdag i går, og da vi har kulde og mørke, valgte jeg at lukke foråret ind i stuerne og dække et forårsbord med masser af lysegrønt. Borddekorationer er lavet i en pasta tallerken, hvor jeg satte forårsløg og så bandt en krans af birkegrene, som blev sat ned over løgene. ( Er man så heldig og have en have, kan man plante dem ud senere).
Menuen var præget af, at det var en herre fødselsdag og den bestod af:
Til forret “Vol au vent” med rejefyld
Til hovedret Bøf Wellington (indbagt oksemørbrad) med Pommes Anna, markchampignons og karamelliserede rødløg.
Min mand er en fantastisk god kok, og han stod for forretten og hovedretten, så jeg havde kun lavet desserten.
Desserten var Hindbærglas,hvor jeg så havde lavet A´et i chokolade efter Mette Blomsterbergs bog “forelsket i det søde liv”.
Ja det var en rigtig skøn middag
Tillykke med manden. Og med det flotte bord med forår. Fantastisk middag må jeg sige.