14

Traditionen tro var jeg inde og se Royal Copenhagens juleborde. Det var rigtig mange andre mennesker også, men det er hyggeligt at komme derind lige at kikke. Som alle andre år var der selvfølgelig ingen ideer, man kunne bruge – ikke bare en lille god ide. Bl.a. mangler jeg to påfugle til pynten her.

14a

Jeg synes også, at det ville være trist at sidde inden i en plastic bobbel, og den vil også skulle være meget stor, hvis der skal sidde 14 inden i.

14b

Det er altid kendte danskere, der dækker bordene, og dette er Bodil Jørgensens, og det får en til at tænke på tv serien Badehotellet.

14c

14d

Nå selvom jeg ikke fik nogen ideer til mit julebord, var det som sædvanligt sjovt at se, og så kan man jo slutte turen af på julemarkedet med et glas gløgg.

Hav en hyggelig mandag.

 

 

3 tanker om “Inspiration til julebordet!

  1. Jeg synes da opdækning i soveværelset er en fornyelse. I har da et stort et, kan der ikke sidde 14 rundt om sengen ;o)

  2. Morsomme borddækninger og det med ideer, der kan du godt være med. De fine borddækninger du laver er da helt i top. Men jeg kender godt det med at trænge til inspiration. Tak for fine stjerne. Jeg synes det er et godt projekt at støtte og gør det gerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.