7c

På nuværende tidspunkt ved jeg ikke, om vi skal have et juletræ, da vores juleplaner er blevet lidt ændret. Men jeg synes, det er rigtig hyggeligt at finde det gamle julepynt frem og hænge på træet. For år tilbage prøvede jeg at forny træet lidt, men det var absolut ingen succes, klagerne væltede ned over mig. Så nu bliver det gamle julepynt rettet ud og hængt på, og min datter kontrollerer nøje, om alt det gamle fra hendes barndom nu hænger der, og hun kan huske hver en ting. Hvad med dig skal du have juletræ? Træerne på billederne er inde fra Royal Copenhagens butik på strøget. Rigtig god advent.

7a

7d

7b

2 tanker om “Inspiration til juletræet!

  1. Hvor er de fine de juletræer. Det er med juletræer, som med tøj og stil, man kan gøre lige hvad der passer en. Det ene år prøvede jeg en rød jul, det andet år en hvid. Nu kommer det hele frem. Alt hvad der er samlet gennem årene, der er ikke for en krone stil men masser af lys.

  2. Det er snart en del år siden jeg havde juletræ, men da jeg havde, var det altid nostalgiske ting der hang på træet og har da også det hele i skången endnu og hvem ved måske kommer det frem et år igen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.