Som sikkert mange af i andre savner jeg at komme ud i verden at opleve stemningen, kulturen og maden i det fremmede. Men alt det er sat på pause lige nu, og så må man jo søge nye veje. Jeg har altid været rigtig glad for Italiensk mad, så når jeg skal vælge, så bliver det tit en Italiensk restaurant, og så er det godt, hvis restauranten lige som D’angelo spiller noget lækkert Italiensk musik. Den ligger i Helsingør, og vi var inde og spise frokost, da vi besøgte byen, Det var en fin oplevelse med en behagelig tjener, der efter at have serveret den kolde rosè vin kom med lunt brød og en lille skål med olivenolie, der var fint krydret. Det er hyggeligt at sidde at nippe til, mens man venter på maden. Jeg havde bestilt Scaloppina alla Sorrentina, som er kalvefilet med smeltet mozzarella, tomatsauce og dagens garniture, det var alt sammen vældig godt. Selvfølgelig kan det aldrig blive det samme at sidde på en Italiensk restaurant en halvkold mandag i Helsingør end at sidde en solskins dag ved Trivi fontænen i Rom. Men vi hyggede os meget og sludrede om alle vores ferier i Rom, Firenze, Albano Terme og de mange andre byer og områder, vi har besøgt i støvlelandet gennem årene.

Lige som i mange andre byer er der meget stille i Helsingør for tiden, det er tydeligt at byen mangler alle dens svenske besøgende, som plejer at gøre byen mere livlig. Helsingør har det også som de fleste andre byer, at man skal kikke ned af sidegaderne for at finde charmen med alle de gamle huse, som summer af historie.

Hvordan holder du humøret højt i denne mørke tid?

2 tanker om “Italiensk stemning!

  1. Det er nogle dejlige billeder – jeg elsker også at komme til Helsingør.
    Ja, det kan være svært at holde humøret højt i denne tid, når der er så meget, man ikke må.
    Vi tager på mange traveture eller besøger byer, vi holder af, og går gerne ud at spise. Men jeg savner blandt andet museumsbesøg og at gå i biografen. Det er jeg ikke helt tryg ved i øjeblikket. I stedet for har vi aftalt med 9 gode venner at gå en tur i Dyrehaven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.