am massageskole

Når der er blevet snakket om arbejde, har jeg altid fortalt, at jeg har været “selvstændig” næsten hele mit liv. Men nu hedder det Iværksætter, og det lyder da meget smartere.

I starten, når nogen blev præsenteret som Iværksættere, så havde de tjent rigtig mange penge og var blevet et kendt navn.

Jeg har prøvet mange ting, nogen har jeg tjent penge på, andre har kostet mig penge.

Arbejdet som Zoneterapeut var et skønt arbejde, og det gav mig en dejlig frihed, da jeg jo selv bestemte, hvornår jeg tog klienter ind. Det passede godt, når jeg havde en mand der fløj, for i hans branche er der 365 hverdage om året, så det var fint, at jeg kunne tage fri nogle hverdage.

Da mine hænder ikke ikke mere kunne klare at give zoneterapi, startede jeg sammen med min søster  “A M Massageskole”. Der nåede vi at uddanne rigtig mange søde mennesker til dygtige massører, det var en dejlig tid.

På grund af sygdom og alder solgte vi skolen til min datter, der har udvidet og fornyet uddannelsen meget under navnet AM Academy, og som nu lige er flyttet til Frederiksberg.

bryllupsmesser

Da mine børn skulle giftes, og jeg ikke lige kunne finde al den information, jeg ønskede (det var før Google tiden), så skrev jeg selv en bog, der fortalte alt om bryllups forberedelser, og så var det samtidig et foto album.

Det var en stor og spændende proces at lave en bog og få den trykt. Det var også en stor dag, da en vognmand læssede 3000 bøger af i vores indkørsel. Nu startede der en hel ny  side af at være Iværksætter, nu skulle de sælges.

kupon salg

Jeg har aldrig været nogen god sælger, bryder mig faktisk ikke så meget om det, hvis det er mig, der skal opsøge køberen. Men jeg tog på bryllupsmesser og prøvede også kupon salg. Salg på internettet var ikke rigtig kommet i gang endnu.

Men den største dag var første gang, jeg så min bog stå i en boghandel. For at kunne få den ud hos boghandlerne, måtte vi dengang starte et bogforlag, som kom til at hedde Celebration. Det var min kære mand, der lavede et stort stykke arbejde. Der var utrolig meget at sætte sig ind i.

Hele det eventyr endte med at koste mig en del penge, så den drøm sluttede negativt.

Fashion Girl

Jeg har også haft firmaet “Fashion Girl” sammen med min søster, det var før massageskolen.

Vi strikkede tøj og startede med at sælge det på tøjparties. Det var hårdt at køre ud så mange aftener, så det gjorde, at vi åbnede en butik i Bistrup ved Birkerød.

Vi havde damer til at strikke og en sælger, som solgte fint. Men tiderne gjorde, at mange butikker måtte lukke, og vi mistede mange penge, fordi de ikke betalte. Så vi blev trætte af al det slid.

Web shoppen “Living4you” var salg af håndlavede indbydelser og bordkort, og derefter lavede jeg halskæder og øreringe af perler, som jeg solgte på lørdags marked i Gilleleje.

En af de kuriøse ideer var, da jeg startede et flyttefirma, som formidlede flytninger. Jeg fandt hurtigt ud af, at den branche skal man ikke rode sig ind i.

Nu har jeg mine blogge tysklandsguide.dkdanmarks-guide.dk  og så bloggen her. Lige nu er min store passion at lave papirblomster, som jeg sælger oppe i sommerhuset ved en lille bod på gaden.

Hele den lange iværksætter tur havde aldrig kunnet lade sig gøre, hvis ikke min kære mand havde bakket mig op og hjulpet med alt det han kunne – utroligt flot og dejligt.

Hav det godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.