Nu vil jeg gerne have mit liv tilbage. Nu har det flytteri stået på længe nok, jeg savner mit normale liv, jeg hader synet af flyttekasser, ja faktisk tror jeg, at jeg har fået allergi over for synet af en flyttekasse, det gør mig i hvert fald eddikesur. Lørdag aften kom vi igen hjem med en fyldt bil og trailer, og jeg har svært ved at se, hvor det skal være, og der er stadig en bilfuld tilbage i Glücksburg. Den kører vi ned og henter hjem midt i august og gør det sidste rent, det bliver bare så dejligt at få afsluttet dernede. Vi har vi booket os ind på Strandhotellet, og samtidig skal bilen på Volvo værkstedet i Flensborg, for det er meget billigere end vores Volvo værksted i Hillerød.
Vi havde hørt i radioen hvor lang ventetid, der var ved de forskellige grænseovergange, og da den var kortere i Padborg end i Kruså, hvor vi normalt kører over, bestemte vi os til at tage Padborg, så det var bare på med gps’en, men  desværre var den fantastisk kreativ, så den sendte os rundt i alle Flensborgs smalle brostensbelagte gader, ikke det med ideelle sted at køre med en fyldt trailer, og da flere af gaderne var lukket på grund af vejarbejde, opgav vi til sidst gps’en og fandt selv til Kruså, hvor det tog 1 time og 10 min at komme over grænsen. Da man ikke må køre så hurtigt med traileren, hader min kære mand at køre med den. Vi startede kl. 15.20 fra Glücksburg og ankom til sommerhuset i Udsholt kl.22.15 næsten 7 timer efter. Da havde vi også nået at besøge en del tankstationer, da trailerens ene dæk fik problemer med luften. Efter tømning af traileren var det direkte i seng . Søndag morgen op og tømme bil for resten af  flyttekasser og igen fylde det på, som skulle ind i det nye hus, som nu næsten er fyldt op, så jeg bliver nok nød til at prøve at få smidt noget mere ud. Jeg har altid syntes, det var skørt når folk sagde, at man skulle flytte i tide, ja før man blev for gammel, det er lige før, jeg vil give dem ret, for jeg synes godt nok, det har været hårdt denne gang, så det må være alderen der trykker. Men jeg kan se lyset i horisonten, og jeg føler mig rigtig godt tilpas i mit lille hyggelige hus, som efterhånden er blevet godt indrettet.
Hav det godt.

 

8 tanker om “Jeg har fået allergi!

  1. Det er i hvert fald dejligt, at du føler dig godt tilpas i jeres nye, hyggelige hus. Det er et mareridt at flytte og især, når I selv skal hente jeres ting i Nordtyskland.

  2. Hej Mona! Jeg føler med dig. Det er nu snart 6mdr. siden vi flyttede ind i vores lejlighed. Vi er stadig ikke helt færdig med at indrette og smide ud. Vores kælderrum er fyldt til bristepunketet. Men vi er glade for vores valg. Og jeg må sige, vi skulle også have gjort det i tide. Men man er jo nok først parat når man er parat. Held og lykke i det nye hjem. Kh Anne-Marie

  3. Det er hårdt arbejde at flytte. De gange jeg har flyttet er jeg blevet overrasket hver gang over hvor meget jeg har. Og ting skal tages stilling til og sorteres væk og smide ud. Tror at det gælder for de fleste af os. Godt at høre at du er glad for jeres nye hjem 🏡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.