Det er næsten en måned siden, at i har hørt fra mig, og det er ikke fordi, jeg har gået og dovnet den, men fordi der har været ret meget fart på. Vi har nu skrevet under på lejekontrakten på vores ny lejlighed i Glücksburg, og det skulle vi gøre i Duderstadt ved Göttingen, så dernede har vi også lige været. Vi har også holdt Allans fødselsdag, der snød vi lidt og købte maden ude, og det var rigtig godt, og neeej hvor er det let bare og køre ud og hente hele menuen. Tirsdag blev trailer og bilen fyldt og så gik den første tur ned til lejligheden.

Hvis du har prøvet at stå med en hel tom 4 værelses lejlighed, så ved du, hvad det vil sige. Hvor er der mange ting der skal købes. Vi har været i Kiel i Ikea i 4 timer, og bil samt trailer blev fyldt igen. Så gik turen til Aabenrå efter en sovesofa, og i går til Sønderborg for at bestille sofa og seng, og for at få lidt afveksling et par gange i Bauhaus i Flensburg. Ind i mellem er der lige blevet syet 48 meter gardiner.

Nu er det første værelse helt færdig, og i morgen kommer de første gæster, meget dejligt.

I eftermiddags holdt vi en lille pause og gik en dejlig tur i kulden ned til vandet forbi “vores” slot

Hav en hyggelig aften.

 

2 tanker om “Jeg har ikke gået og dovnet den!

  1. Der lyder rigtigt spændende. Og somme tider er det en god ide at få vendt sit liv på hovedet. Og al den indretning er det ikke dejligt? og selvfølgelig vel også lidt anstrengende. God fornøjelse med jeres nye liv. ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.