Onsdag stod den på shoppe tur i København. Til trods for strid vind forsøgte jeg mig med paraply, lidt besværligt når man skal ud og ind i butikkerne, så der blev brugt mest tid i Magasin. Resultatet blev en lyseblå frakke og en kjole, så det var fint. Men jeg kommer sjældent til København sidst på dagen, så derfor kom det lidt bagpå mig, hvor tidligt byen bliver helt død. Kl. 20 var jeg næsten alene på Strøget, måske var det vejret? Til gengæld lægger man så mærke til nye ting som f.eks. denne smukke port, den har jeg ikke lige set før. Jeg bliver altid stolt af København, det er en spændende og flot by, man ser altid noget nyt, når man kikker sig rundt.

I går var jeg hurtig til at tage et billede, så der kom blå himmel på, det er bare så kønt. Vi var i Hillerød og sad udenfor og fik en øl med udsigt til slottet. Der blæste det også som de andre dage, og da vi skulle gå, var jeg lige på toilettet, og hvad lå der lige indenfor døren – en kæmpe stabel tæpper, så nu må jeg altså huske næstegang at spørge efter et tæppe i stedet for at sidde og fryse.

Haven er meget smuk nu og har absolut haft godt af regn, og det har min ryg også. Jeg tror den elsker regnvejr, så jeg ikke kan komme ud og arbejde, da jeg kun ordner have i godt vejr, så jeg venter stadig på godt vejr.

Hav en dejlig dag.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.