Julepynt på Glücksburg Slot

Jeg holdt en lille pause med julegave indkøb og tog endnu en gang til Glücksburg. Da vi havde lejligheden dernede, var vi altid til Glücksburg Strandhotels  “danske julefrokost”. Det var hyggeligt, men har dog intet med dansk julefrokost at gøre. Derefter så en tur på julemarked i Flensborg og på slottet i Glücksburg, og det var også planen denne gang.

Det er altid et spørgsmål, om man skal gentage en succes flere gange, eller om den mister sin charme og bliver lidt udvandet, og det skete med julefrokosten. Det var nok lige en gang for meget. Ikke, at det ikke var hyggeligt, men nu synes vi faktisk, det var lidt for for dyrt. Til gengæld var julehyggen på markederne stadig en succes.

Vintermorgen efter snefald

Udsigten her fra mit arbejdsbord er meget smuk. Vi kom op første morgen til snelandskab og blå himmel, helt fantastisk smukt.

Det var første gang, vi prøvede at bo i en af Glücksburg Strandhotels lejligheder. Det var rigtig godt og skønt ved denne årstid at have en hel lejlighed at være i. Vi holdt os selv med dagens ene måltid, som bestod af rugbrød og pålæg. Det var let og dejligt, man kan godt blive træt af varm mad to gange om dagen.

Glücksburg Strandhotel

Julemarked i Flensborg

Julemarked i Flensborg, hvor det mest talte sprog er dansk, og hvor de store grillede pølser og glühwein koster det halve end på julemarkedet i København, hvor vi gav 60 kr. for gløggen og  60 kr. for en grillpølse.

julemarked på slottet

Julemarked på Slottet i Glücksburg hvor der er boder med mad, glühwein og alverdens former for kunsthåndværk ude på slotspladsen og inde på selve slottet.

Solnedgang over Flensborg Fjord

Nu er jeg hjemme igen og fortsætter med julepyntning og gave indkøb. Det er også dejligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.