27

Så er jule småkagerne bagt. De sædvanlig tre slags: brunkager, jødekager og vaniljekranse. Jeg havde faktisk bestemt mig for at droppe jødekagerne, men på grund af, at min mor altid bagte dem, så bagte jeg dem af sentimentalitet også i år, hvilket var en dum beslutning. For i år mislykkedes de af en grund, jeg ikke kan se hvad er, for det var den sædvanlige opskrift, men de smuldrede fuldstændigt i den ene side, de faldt simpelt hen fra hinanden – meget mystisk. De andre blev gode, ellers havde det også være total nedtur med alt det arbejde. Har du bagt eller du skal måske ikke?

27a

Der bliver hele tiden solgt stjerner, og det glæder mig meget for indsamlingen “Giv en pige ret”. Nu kan man også købe dem i Kulturcentret “Gammelgården” i Herlev på Gl. Klausdalsbrovej.

Hav en hyggelig fredag aften.

 

En tanke om “Julebag og stjerner!

  1. Du er altså så jule- god/godte og inspirerende. Nej jeg har ikke bagt. Den ene dag tænker jeg nu skal jeg bage så det står ud af komfuret og næste dag tænker jeg – min bager har nogle god småkager som altid lykkes. Det eneste jeg ikke kan købe er duften. Så jeg må nok se at komme igang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.