Når julen nærmer sig, begynder jeg at købe blade for at for at få inspiration til mit julebord, men som regel er ideerne lidt for enkle, en gren og nogle kugler men som med alt andet, er det jo smag og behag. Nogle gange er de så også fantastisk flotte, men man vil ikke være i stand til at sidde ved bordet og spise på grund af pynten. Hvis jeg ikke kan få inspiration gennem bladene, så går jeg og kikker på julepynt, for om der den vej skulle dukke en ide op. Jeg føler faktisk også, at jeg er blevet mere nærig med alderen, før hen købte jeg bjerge af blomster og andre ting, nu er mængden lige i underkanten

Som tingene står lige nu, så bliver årets julebord en gentagelse af sidste års, med mindre jeg pludselig får en ny ide. Dette bord kan også spises, i hvert fald valnødderne og klementinerne. Men da borddekorationen er stor og står midt på bordet, så kan der ikke stå noget mad på bordet.

Disse to borde er min datters juleborde, de er altid meget flotte, hun har også et meget bredt bord, og det gør, at bordpynten kan få nogle helt andre dimensioner.

Og så er hun ikke så nærig som sin mor. Måske kan du bruge nogle ideer fra bordene, hvis du også mangler inspiration. Men ellers bare rigtig glædelig jul og på gensyn efter forhåbentligt nogle dejlige juledage.

Jeg er her igen før nytår.

Mona

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.