Jeg har været til Cafe Livas julecabaret “Andens verdenskrig – de 5 forbandede lår”. Hold da op det var sjovt, en blanding af sort satire og crazy komik. Cafe Liva turnerer i øjeblikket rundt i hele landet og så også lige over grænsen, hvor vi så og hørte dem i Harreslev Danske skole. Makkerparret Jacob Morild og Karsten Jansfort er i front hele tiden og bliver rigtig godt bakket op af musikerne Morten Wedendahl og Thomas Pakula.

Karsten Jansfort og Jacob Morild har et sjovt ping pong kørende gennem hele forestillingen, her med julebryg nissehuer i en sketch om julefrokosten.

De evindelige kokkeprogrammer gik heller ikke ram forbi med en sketch om hjemløses julemiddag.

Den fulde præst udlægger juleevangeliet med en ny og bidsk politisk tekst, og frelsens hær er på musikalske afveje. Vi fik også lige et julepotpourri, hvor de synger sig igennem en halv snes julesange, der er blevet revideret som f.eks. “Højt fra træets grønne top stråler Julius Hansen” en julesang til julefrokosten. Det var bare nogle af indlæggene fra en cabaret, der var underholdende, fordi den turde være fjollet og gå lige til grænsen på en sjov måde. Så skal du have en pause fra al juleræset og har lyst til at bruge lattermusklerne, så kan jeg anbefale “Andens verdenskrig – de 5 forbandede lår”

Hav det godt så længe.

Mona

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.