Jeg er i fuld gang med at julepynte hernede i Glücksburg og er næsten færdig med alle vinduerne. Da der er 3.40 m til loftet, er vinduerne også store, så jeg har været nødt til at have hjælp af min kære mand og en høj stige ( da svimmelhed og høje stiger er en dårlig kombination, kan jeg ikke selv stå på stigen).

Jeg har haft nogle ting med hjemme fra og så købt noget julepynt hernede. Tingene bliver lidt besværliggjort af, at jeg ikke altid ved, hvor jeg kan få tingene, og noget finder jeg aldrig.

Jeg mangler noget at skifte vasen med orkideer ud med, men det finder jeg nok i næste uge, hvor jeg er hjemme igen i Danmark. Det irriterer mig lidt at sidde og kikke på den, da det er udsigten fra mit arbejdsbord.

 

Det eneste sted hvor, der der ikke er blevet hængt stjerner op er i soveværelset, for jeg skulle  også lige have brugt nogle af alle de uroer, jeg har liggende (har for mange år siden solgt håndlavede juleuroer og jule kort). I morgen går turen hjem, så kan jeg lige nå at handle ind til adventskrans derhjemme, for søndag laver vi alle tre generationer kranse hos min datter, mens vi drikker gløgg, en tradition hun har holdt så længe jeg kan huske, og det er rigtig hyggeligt.

Hav en god weekend.

2 tanker om “Julevinduer!

  1. Tak for god inspiration – hos mig er forberedelserne kun så småt gået i gang. Men december er jo lige om hjørnet.
    Spørgsmål: Hvordan har du hængt stjernerne op i vinduet? Tape/tegnestift/noget smart, der ikke tager maling af ved nedtagning/ikke laver huller?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.