Jeg elsker at lave julestjerner og har gjort det i flere år. I år har jeg lavet dem tofarvet, og det har været meget sjovt at se alle de rød hvide stjerner blive til. De øvrige år er de så blevet solgt, og pengene er gået til forskellige hjælpe organisationer. Sidste år var det Rødekors butikkerne, der fik en stor sæk fyldt. De var meget glade for dem, men jeg synes, det er lidt ærgerligt, at de sælger dem alt for billigt, så de ikke får så meget ud af det. Men selvfølgelig er det også svært for de søde frivillige damer, der står i butikkerne at fastsætte en pris.

De foregående år havde jeg dem ude forskellige steder, hvor de så stod, og når man så købte en pose eller flere, overførte man pengene direkte til Kulu, der samler penge ind til piger i Mali. Når jeg selv var der og fortalte om det positive arbejde, der blev gjort for at give pigerne en fødselsattest, og hvad det ville sige, så gik salget forrygende, men ellers kneb det, når de bare stod der.

Så nu ville jeg være rigtig glad, hvis i har en ide til i år. En ide til hvem jeg kan give dem til, som vil kunne få økonomisk glæde af at sælge dem, så de udover at pynte i en masse julehjem også giver glæde til dem, der har brug for det. Så blandt alle mine mange følgere, håber jeg på at få en masse gode ideer til hvem, jeg skal give dem til i år.

På forhånd tak.

4 tanker om “Kan du hjælpe med en god ide?

  1. Hvor er de smukke, dine tofarvede julestjerner. Og det var en fin idé at støtte Kulu. Gid jeg havde en god idé til, hvem du kan give dem til, så de støtter et godt formål.
    Jeg fik sidste eller forrige år julestjerner foræret af en genbrugsbutik. Julestjernerne var lavet af indsatte i et af de danske fængsler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.