Herlev Hospital

Et par dage før vi skulle på en uges ferie i Skagen, mærkede jeg en knude i mit bryst. I ferien mærkede jeg tit efter, og nogle gange følte jeg, den var væk. Da vi kom hjem fra ferie, måtte jeg erkende, at den var der og gik til lægen. Jeg fik at vide, at nu kom jeg indover en kræft pakke, så tingene ville gå hurtig, det var første gang, jeg hørte ordet kræft blive sagt højt. Efter undersøgelse og venten i en måned kom det endelig svar: “Du har brystkræft og skal have kemo, så opereres og så på kemo igen og måske strålebehandling”. Det var en stor mundfuld at sluge, at på et split sekund bliver hele ens liv vendt på hovedet og fra at have følt sig helt rask og i vigør, er man nu meget syg.

Jeg har nu gjort mig klar til kamp sammen med min kære mand, for som han siger, den kamp skal vi nok vinde. Kærligheden er strømmet mig i møde fra familie og venner, så jeg indimellem har været helt rørt. Jeg har aldrig tænkt over, hvor mange dejlige mennesker, jeg er omgivet af. Da jeg tror på at kærlighed kan hjælpe med at helbrede, så er jeg heldig med så mange skønne mennesker.

Hav det godt så længe.

6 tanker om “Kemo!

  1. Du er sej og fyldt med gå på mod, og med Far ved din siden, skal I selvfølgelig nok vinde den kamp. Vi vil være der og bakke dig op hele vejen.

  2. Kære Mona, rigtig god bedring ❤️
    Det er et frygteligt chok med sådan en diagnose.
    Jeg har prøvet det selv med tre kræftdiagnoser sidste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.