Jeg har været en tur i København. Det siger jeg nu, hvor jeg bor heroppe, da jeg boede i Herlev, sagde jeg, at jeg var inde i byen. Det ligger nok i, at før tog det 15 min. og nu 1 time at køre derind. Men jeg synes altid, det er spændende, og byen myldrer stadig med mange turister, ja faktisk kunne jeg godt bare sidde og kigge på mennesker hele dagen derinde. Jeg synes, det er en flot by, og bliver ret stolt af byen hver gang jeg er der, for næsten ligegyldig hvor man kigger hen, er der smukke bygninger. Nu er Kongens Nytorv snart færdig, og det bliver meget flot. De var i fuld gang med at lægge brosten selv på en lørdag.

Vi parkerer næsten altid ved Børsen, det er grønt p-område, så det er ikke så dyrt og er et godt udgangs punkt, fordi jeg synes, at den del af strøget, man kommer til derfra, er det mest spændende. Nu er statuen af fiskerkonen efter 8 år kommet op og stå på hendes plads ved Gammel Strand, rigtig hyggeligt hun ligesom hører til der. Hun er et Københavner-ikon, som har været sendt i depot lige siden 2011 på grund af metrobyggeri.

Jeg havde ikke planlagt, at der skulle shoppes, men endte med at købe to søde bluser hos Karen Millen i Magasin. Karen Millen er opkøbt og kan fremover kun købes online, og så der var oven i købet til 50%, hvad jeg først opdagede, da jeg skulle betale – dejlig overraskelse.

Hav det dejlig dag.

 

4 tanker om “Københavner tur!

  1. Dejligt indlæg!
    Karen Millen har super lækre ting ….. I torsdags gik vi ind i Magasin i København for at få en kop kaffe. Trængte desuden til at sidde ned. Lige op af kaffebaren havde Magasin et outlet af dametøj. Det var for svært at modstå, så jeg måtte lige tage et kig – og endte ud med at købe en sort lang ulden blazer fra Polo Ralph Lauren til ÷ 70%. Jeg havde heller ikke regnet med at der skulle shoppes mere den dag.

  2. Sådan en tur til København er også noget, jeg nyder. Der er så meget at kigge på, at opleve. Det var spændende at læse, at I parkerer ved Børsen. Jeg plejer at fine en p-kælder, men det er jo temmelig dyrt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.