Jeg er faktisk lidt stolt af mig selv, og det sker sjældent, er bedst til at finde fejl. Da vi de senere år mest har kørt på ferie, så har det været let at pakke rigeligt med tøj, men denne gang skulle vi flyve, og selvom det var en 5 dages tur her i efteråret, så bestemte jeg mig til kun at tage en trolley med.
Jeg havde set på telefonen, at der ville være 23-24 grader dernede i Cannes, men alligevel så blev en fjerdedel af tøj og sko for varmt, jeg skulle kun havde haft sommertøj med og sandaler. Men min evige skræk for at komme til at fryse havde indvirket på pakningen. Denne gang boede vi på hotel, det er mange år siden, vi sidst har gjort det dernede, vi plejer at leje en lejlighed, men vi er normalt også der i længere tid. Hotellet lå perfekt lige midt i byen og med en skøn udsigt til yacht havnen og den gamle by. Det gode ved at bo så centralt er, at men lige kan gå hjem og tage et hvil og så ud igen.

Billedet er udsigten fra vores balkon, her levede jeg ude det meste af tiden, når vi opholdt os på hotellet. jeg elsker at være ude, går vildt meget op i, at jeg kan åbne en dør og komme ud, ellers får jeg en følelse af at være spærret inde, også når jeg bor på hotel, så Jeg vil hellere spare andre steder og så ofre penge på en balkon. Det er skønt selv om aftenen, når man har været ude og spise at gå hjem lige og hygge sig med en kop kaffe på balkonen og nyde den skønne udsigt.

Vi har været rigtig mange gange i Cannes, men denne gang er der gået to år siden sidst, og tænk sig de har “tilladt” sig at lave mange ændringer i byen, sjovt, at man ikke kan lide, at der bliver ændret på noget til trods for, at det som regel bliver meget flottere. Desværre var det halve af promenaden (Croisetten) spærret af, og der plejer vi ellers lige som franskmændene at promenere hver dag. Et dejligt sted at gå hen langs vandet med udsigt til bjerge.

Rigtig skønt med sådan en lille ferie, så er man ladet helt op og må nu pakke de bare tæer ned i støvlerne igen.

Hav det dejligt så længe.

3 tanker om “Kun en trolley!

  1. Hvor ser det skønt ud, og det var spændende at læse, hvad du fortæller. Dejligt med sol og varme her i oktober, hvor vi har haft en skrækkelig masse regnvejr i Danmark.

  2. Jeg har næsten også altid en trolley med, når vi er med fly. Så er der heller ikke så meget at slæbe på. Men altid store overvejelser med hvad der så skal i kufferten….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.