Så har jeg igen været en tur på Trapholt i Kolding. Ja faktisk er jeg blevet så glad for museet, at jeg købte et årskort. Det vakte megen opmærksomhed blandt personalet, de blev alle enige om, at jeg var den første, der havde købt det og som boede i Gilleleje. Trapholt ligger godt, når vi kører hjem fra Glücksburg, og det er et spændende sted med nogle gode særudstillinger. Denne gang var det Eske Kath, faktisk kendte jeg ham ikke, men sikke nogle skønne billeder han laver, dem er jeg ret vild med. Farverne er fantastiske, så han er en kunstner, jeg vil følge lidt mere.

Eske Kath udstiller 20 værker, som viser hans tanker og de spørgsmål, han sætter om verdens tilstand. Under titlen “Den Fundamentale usikkerhed” udstiller han sine værker i en totalinstallation af maleri og skulptur. Det er nogle meget farvestrålende og karakteristiske landskabsmalerier, han har ophævet naturlovene og erstattet dem med snoede horisontlinjer.

Det var et fint stop på vej hjem, hvor mine tre favoritter var samlet, kunst, cafe og shopping. Det er en meget spændende butik, de har og til mere rimelige priser, end det er normalt på kunstmuseer. Kjolen jeg købte kostede kun 995 kr. og så fik jeg 10%. Trapholt ligger meget smukt ud til vandet, så næste gang må vi ud og gå en tur rundt i området.

Hav en dejlig weekend.

6 tanker om “Kunst og ny kjole på Trapholt museum i Kolding!

  1. Sikke en spændende oplevelse! Den udstilling ville jeg gerne se.
    Det er nogle meget smukke billeder – også af dig selv i den nye flotte kjole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.