b

Søndag sluttede vi vores tur i Odense med at besøge Kunstmuseet Brandts, som ligger i Brandts Klædefabrik. De gamle bygninger stammer fra starten af 1900-tallet. Kulturcenteret er omgivet af et levende kreativt miljø med livsstils- og specialforretninger samt mange cafeer og restauranter, gennemgående et meget spændende område.

b1

Det var for at se udstillingen med Kurt Trampedach. Han er godt nok ikke en af min favoritter, men derfor er hans kunst stadig spændende. Han er kendetegnet ved, at mange af hans billeder er holdt i jordfarver, og derved er de store lærreder meget mørke. Hans gennemgående motiv er en gentagelse af selvportrætter.

b2

Hans skulpturer er uhyggeligt livagtige, man forventer næsten, at de vil gå eller foretage sig et eller andet. På billedet ser man hans største installation “Telefonboksen”, der er fra sidst i 1970erne.

b3

Vi sluttede en god tur med at nyde nogle af billederne i Brandts samling, det er godt nok gammeldags, men jeg elsker billeder fra de gamle danske malere. En anden positiv ting var kustoderne, som var utrolig søde og gerne ville fortælle om udstillingerne, det var rart at få information og et smil i stedet for at se en sur person sidde på en stol for at holde øje med, om man nu gør noget man ikke må. Så på alle måder en god oplevelse før resten af dagen stod på Go-kart.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.