I denne uge står den på en lækker broccolisalat, som egner sig til rigtig mange slags kød og fjerkræ. Vi fik den i går til grill kylling (vi griller hele året). Sådan en rigtig god dansk økologisk kylling er måske lidt dyr, men dejlig. I gamle dage (da jeg var barn) var kylling søndagsmad og mor stegte den i gryden, sikke en fantastisk sovs det gav, vi fik så kartofler og hjemmelavet agurkesalat til, det er et godt minde.

Dagens salat består af.

  • Broccoli i små buketter
  • Granatæble
  • Bacon tern
  • Hindbær eller tranebær

Broccolien koges lidt. Jeg valgte at købe et helt stykke røget bacon, og det var godt, men man kan jo sagtens bruge almindelig bacon.

Dressing:

  • Yoghurt
  • salt og peber
  • smagt til med dijon sennep.

Rigtig god fornøjelse.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.