14a

Når jeg her i januar lever tre uger i Cannes, kommer ideen hvert år til at rydde ud i mine ting, når jeg kommer hjem. Til trods for at lejligheden er på 160 kvm., føles livet let måske fordi  på et stort bord, har jeg lagt de ting som giver mulighed for beskæftigelse. Når jeg er hjemme, er der så utrolig mange ting, jeg gerne vil og kan gøre, at det stresser mig, specielt de ting jeg ikke når. Måske fordi jeg går mere op i det, jeg ikke får lavet, end det jeg laver. Det første jeg gør, når vi ankommer hernede, er at ommøblere og installere mine hyggekroge. Som mit skønne bonus barnebarn engang sagde, da hun kom ned til os i huset i Evian,  “jeg går lige op og designer mit værelse”, vi syntes alle det lød sjovt, men nu forstår jeg, hvad hun mente, hun gik op og gjorde værelset personligt. Nu er tiden ved at udløbe her i solen, og jeg glæder mig til at komme hjem efter tre skønne uger. Mon jeg så får ryddet ud i år?

14

14b

6 tanker om “Livet er enklere!

  1. Du beskrive det så godt, den følelse af enkelhed. Det at kunne overskue hverdagen. For mig er det også sådan, at det der roder eller fylder, selv om jeg ikke kan se det, fylder i mit hoved. Og jeg skal også altid lige flytte lidt om, når vi er afsted. Som du skrive – finde sin hyggekrog. Det ser ud til at være en fin lejlighed. God tur hjem.

  2. Hvor du dog rammer lige på kornet, jeg føler i øjeblikket det som om jeg har fået løftet en rygsæk af, da vi har fået ryddet op overalt på første salen og kørt to læs på genbrugs stationen, så i morgen tager vi os af kælderen, bare skønt at komme huset igennem. Glæder mig til vi ses lørdag

  3. Ja, det er dejligt, jeg har været på genbrugspladsen 3 gange nu, og har endelig fået tømt de sidste flyttekasser efter flytning for 3 år siden. Det meste kunne smides direkte ud, da jeg jo har kunne undvære det i 3 år. Men dejligt med lidt mere luft i hjemmet, og rigtig nok så er det som om at det også hjælper på pladsen i hovedet. God tur hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.