6

Der var helt fantastisk mange mennesker på Louisiana i går, nok de fleste for at se Kusamas kunst. Hun er en meget speciel dame, der næsten må bruge lige så meget tid på at promovere sig selv som på at male. Jeg vil indrømme, at jeg ikke har forstand på hendes kunst og ved heller ikke, hvad jeg synes om den. Jeg har nogle problemer med balancen, og en ting ved hendes malerier var ved at tage livet af mig, selvom jeg undgik spejlrummet, så endte jeg med at have svært ved at stå på benene, fik hovedpine og kvalme. Men kan man lide farver, så er der rigtig mange af dem her, de lyser rigtig dejligt op.

6a

Vi sluttede i cafeen med deres skønne buffet, den er altid god og med rigtig mange spændende små retter. Der var meget rift om pladserne, og her blev jeg tilskuer til toppen af dårlig opførsel. Et ungt par kommer til et afryddet bord og lægger deres ting medens de går op til buffeen, så kommer der en dame til bordet ved siden af, der ikke var afryddet, men det ordnede hun hurtigt selv, tog det hele og satte hen på de unges bord blandt deres ting og slog sig så ned. Nogen har en let måde at løse tingene på.

Rigtig dejlig weekend til jer alle.

En tanke om “Louisiana, Kusama og dårlig opførsel!

  1. Jeg har ikke set den udstilling endnu, men jeg håber, at hvis jeg venter lidt, vil der ikke være så mange mennesker. Godt billede af fruen i det prikkede. God weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.