jule-vej

Her på andendagen i Lübeck har vi så lige været rundt i byen igen. Der er rigtig mange forskellige julemarkeder, der hver i sær kører over deres eget tema.

julemarked-eventyr

julemarked-heilingen-geist-hospital

Man kan få mange forskellige ting at spise og drikke. Lakse sider der hænger over grillen samt mange andre former for fisk. Kød på spyd og selvfølgelig rigtig mange forskellige slags pølser. i går fik vi en af de store grillpølser og pomfritter. Pølserne i tyskland er nogen af de få, jeg kan spise uden at blive rigtig dårlig i maven, fordi de består af kød og ikke fedt. Selvfølgelig vrimler det også med søde ting, men her må jeg komme lidt til kort med min viden, da jeg ikke er til det søde.

 

jul

Inden vi kom her til Lübeck havde vi forgæves prøvet at ringe til “vores” Italienske restaurant for at bestille bord, da vi havde fået at vide, at det var svært at få plads på restauranterne her i juletiden. Da det ikke var lykkedes, gik vi derhen, da de åbnede og bestilte bord, og som sædvanligt var det rigtig godt og hyggeligt.

julemarked-nat

Nu står den på kaffe og lidt afslapning her på værelset og så lige den sidste tur rundt i julebyen Lübeck før den sidste middag i denne omgang. Du kan læse mere om Lübeck på www.tysklandsguide.dk

mig-jul

Hav en dejlig jule hygge dag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.