Indimellem møder jeg i aviser og blade nogle ord, som jeg ikke kender betydningen af. F.eks. mødte jeg ordet “humblebragging”, det er et fint navn for en pralhals i forklædning. Humblebragging er, når man praler på en måde, hvor man forsøger at skjule, at det rent faktisk er det, man gør. jeg læste en artikel i ugebladet “In” om emnet og følte mig faktisk ramt, for jeg føler også, at jeg har en vane med at finde noget negativt at sige om en ting, for at den ikke skal virke for god, så folk bliver misundelig, hvad de sikkert ikke engang ville blive, og hver gang jeg har gjort det, bliver jeg irriteret på mig selv.

i mandags, efter jeg havde været på den lange ferie, kørte jeg hen i et af de hvide telte og blev testet for Corona, selvom jeg følte mig meget sikker på ikke at være smittet, men af hensyn til andre, så de ikke skulle være nervøse for at være sammen med mig.  jeg bestilte tid på nettet til kl. 12.45 og kørte lige ind til  testen, det to ca. 2 min, og dagen efter var der på Sundhed.dk et godt svar, prøven var negativ, så det kunne ikke være lettere eller hurtigere.

Langsom bliver naturen smukkere, den har skiftet til et fantastisk farveorgie, og selvom mange træer får min ynglings farve orange, så har jeg det lidt svært ved at se lyset forsvinde, og dagene begynder at skrumpe ind.

Hav det godt.

4 tanker om “Må man prale!

  1. Det var dejligt at din coronatest var negativ. Jeg har ikke været testet endnu.
    Ja, nu er de smukke efterårsfarverne ved at komme frem.
    Ordet “umblebragging kendte jeg slet ikke.

  2. Humblebragging er også et nyt ord for mig. Det er skønt at have nogle at kunne dele sin begejstring med – noget man har erhvervet sig eller er i besiddelse af. Jeg kender godt det med lige at “nedtone” det lidt. Og det burde egentlig være ganske unødvendigt….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.