jeg håber, i alle har haft en dejlig påske til trods for det triste vejr. Min påske gik med at holde påskefrokost for børn og børnebørn og være  til frokost hos nogle venner påskesøndag. Her mødte jeg også nye mennesker, og det er interessant at høre om andres liv, det giver meget inspiration. Jeg talte en del med en ung kvinde, og en kvinde der nok var på min alder, det er altid spændende at se, hvor mange retninger livet kan tage. Så var vi også ude at spise en god frokost i Hillerød på Cafe København sammen med søster og mand. Det var rigtig godt og hyggeligt, faktisk en god ide at mødes og spise sammen, så har alle fri. Så det har været en god påske, der blev afsluttet med turen herned til Glücksburg igen.

Min mand og jeg har altid fejret alt hvad fejres kan, og i går havde vi mærkedag, 52 år siden vi mødte hinanden til bal i en kristen ungdomsklub jeg gik i, fordi de holdt nogle fede fester. Han var inviteret med af en kammerart, og det var kærlighed ved første blik, selvom man siger, det ikke eksisterer. Det var ikke den helt vilde fejring i går, men vi var ude og spise en hygge middag på en italiensk restaurant, der ligger mellem Glücksburg og Flensborg. Jeg er meget glad for italiensk mad, og stedet er lidt lækkert, og som et ekstra plus er det ikke særligt dyrt.

Dagen i dag startede med to gæster, der spankulerede rundt i vores lille have, dog fandt de ikke, hvad de søgte, hvad det end var. Måske havde de tænkt sig at flytte ind, men bestemte sig så til at gå ud af lågen igen og ned til søen.

Hav det godt så længe.

Mona

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.