Rønnebær

I nogen uger sker der ikke så meget, de kan være lidt triste, mens andre uger er mere spændende. Selvom jeg kun kører på halv kraft og er mest frisk om eftermiddagen, så vil jeg gerne have adspredelse, at der sker noget. Så jeg får tankeflugt ved at være sammen med søde mennesker nogle timer. Det er ikke sundt at gå og få selvmedlidenhed.

Denne uge har været blandt de gode med familie komsammen, bytur, biograf aften og indsamling af vinter forråd. Det har været rigtig dejligt uge.

Margrethe 1.

Vi var i Gilleleje bio og se Magrethe 1., en rigtig god film. Det er en spændende måde at få fortalt noget Danmarkshistorie på. Jeg vidste ikke hvilken en fantastisk kvinde Magrete 1. var, og det er en flot film, hvor Trine Dyrholm spiller rollen som Nordens dronning, og det gør hun rigtig godt.

Amalie housewarming

Lørdag var vi hos vores barnebarn Amalie og hendes kæreste Daniel til housewarming. Det er endelig lykkedes dem at få en lejlighed, og den er rigtig dejlig og ligger skønt med et stort og grønt gårdmiljø. Det må være skønt, når man bor i byen og så have udsigt til store flotte træer, når man kikker ud af vinduet.

Graabrødre Torv

I tirsdags, efter besøg hos min homøopat, der bor ved søerne i København, kørte vi videre ind til byen. Vi var heldige at få en opladnings p-plads lige ved Børsen. Vi spiste frokost udenfor på gråbrødre torv i dejligt vejr. Udover frokost var det min plan at købe en Gucci taske som belønning til mig selv efter den hårde dag på hospitalet i sidste uge. Desværre fik jeg ikke nogen taske, de havde ikke  nogen i den stil og størrelse, jeg ønskede mig, så nu må jeg vente, til jeg en gang kan komme til Cannes.

Drivhus frugt

Valnødde træ

Jeg elsker at samle forråd om efteråret, jeg kan ikke tåle at tingene hænger og bare går til. I år har jeg valgt den lette løsning og frosset meget ned, så må jeg tilberede det efterhånden som energien vender tilbage. Så nu er fryseren fyldt med  rønnebær, solbær og tomater.  Agurker har min kære mand syltet i meget store mængder, så der er til hele familien. Nu går jeg og venter på at valnødderne falder ned, sidste år stjal egernet dem alle sammen. Jeg ved ikke hvordan, den bar sig ad, men når jeg står under det kæmpe store træ, så kan jeg høre den gumle, så den har startet valnødde sæsonen. Her i starten spiser den bare, hvad den kan, senere begynder den at grave dem ned over alt i have og potter.

Hav det godt alle sammen.

2 tanker om “Magrethe den 1. og housewarming!

  1. Det var dejligt at læse, at du har været ude og opleve en masse spændende. Vi var også meget glade for filmen Margrethe den Første.
    Tillykke til barnebarnet med lejligheden. Sikke en beliggenhed!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.