10

I går kørte vi til Ventimiglia sammen med nogle venner for at opleve deres marked, som vi havde hørt meget om på grund af dets kolossale størrelse. Så hvis man er til markeder, må det være en drøm. Jeg kom kun af nysgerrighed og købte ikke noget.

10a

Ventimiglia er den første by, man kommer til, når man kører fra Frankrig til Italien. Det er en  charmerende gammel by, der ligger op af bjerget, men selv på afstand virker den meget forfalden, nedenfor er der en lang stenstrand, som trængte meget til at blive renset for affald.

10d

De ca. 500 boder ligger i centrum af den “nye” by og langs kysten. Så man havde hele tiden en smuk udsigt til byen og bjergene.

10b

Man kunne købe næsten alt, og ind imellem boderne flokkedes gadesælgerne, som havde alle deres falske designer varer i hænderne, hvorfor opdagede vi på et tidspunkt, hvor vi nær var blevet løbet ned af en stor flok, der kom spurtende væk. Jeg bryder mig ikke om kopivarer, så det fristede ikke. De franske toldere foretager stikprøvekontrol efter kopivarer, og vi så også  flere biler blive stoppet efter grænsen og undersøgt. Men en hyggelig dag og god weekend til dig.

4 tanker om “Marked i Ventimiglia!

  1. Store markeder er ikke lige mig heller, bliver lynhurtig træt af at se på alt det jeg ikke gider købe alligevel, bortset fra mad markeder, det er dejligt at se på og man bliver altid fristet. God weekend til jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.