Filmen Tag min hånd

Så faldt masken, og hvor var det skønt. Vi fejrede det med en tur i bio, hvad vi ikke har været siden foråret. Det fik mig til at føle, at nu er verden ved at blive normal på mange måder.

Selvom filmen er ny, så var der ikke ret mange i biografen. Ikke en gang halv fuld selvom der kun er 8 rækker i Gilleleje bio. Vi så filmen “Tag min hånd”, der er en romantisk komedie med Mille Dinesen. Hun er en god skuespiller, som jeg rigtig godt kan lide. Filmen havde alt det drama, der hører med til en kærlighedskrise, og den generelle søgning efter meningen med livet.

Jeg kan godt lide at se film, der handler om livet og ikke om at slå så mange ihjel som muligt på den mest bizarre måde. Jeg vil anbefale filmen til en afslappet hyggelig aften, hvor man også har lyst til at få et grin.

vaccination

Desuden har Jeg fået 4. stik, og det føltes helt mærkeligt, at de eneste andre mennesker, der var i vaccinationscentret, var sundhedspersonale, så det gik hurtigt. Det var ok at få et stik mere, og nu ved jeg helt præcist, hvor mange led kroppen indeholder, for jeg har fået ondt i dem alle sammen, så man bliver ligefrem klog af at blive vaccineret.

Vi skal på en weekend med min søster og svoger, det bliver dejligt. Håber at du også får en dejlig Weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.