Weekenden gik med en tur til Stade. Der har jeg været mange gange, det er en rigtig hyggelig by. Men hele ideen var at opleve “Altes Lands” millioner af æbletræer blomstrer. Der var fest i byen lørdag, helt hvad det gik ud på, fandt jeg aldrig ud af, men der var liv og glade dage, og mange der var klædt ud i gamle dragter.

Vi boede på “vores hotel”, der har vi boet alle de gange, vi har været i byen. Denne gang var vi dog knap så tilfredse. Det er altid en dårlig start, når man bliver modtaget af et surt personale. Vi havde købt et ophold, hvor der var flere goder med i prisen, dem kneb det dog med, at personalet kendte til.

I går i det skønneste solskin, skulle vi så se millioner af blomstrende æbletræer, men de var desværre afblomstret. Jeg kom for sent, området er dog fantastisk smukt, men alligevel lidt ærgerligt. Ligegyldig hvor man ser hen, står der rækker af æbletræer, så synet må være utroligt flot, når de blomstrer. Tænk sig 170 kvadratkilometer fyldt med blomster.

Rhododendronerne blomstrede mange steder som store hække, og alle husene i Altes Land er meget karakteristiske som dette på billedet, og så er det hele utroligt velholdt og ordentlig. Nu må jeg så afsted til næste år – 14 dage tidligere.

Hav en god dag.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.