Mange har nok prøvet det, når den sidste forælder dør skal hele hjemmet ryddes. De fleste af os har utrolig mange ting, man sagtens har kunnet smide ud for mange år siden. I dag blev vi færdige med at rydde mors lejlighed med hjælp af vores to mænd, der har gået i fast rutefart ned i containeren. Så kom det at dele de ting, der var tilbage, det tog en halv time for vi stillede bare de ting op, der svarede lidt til hinanden og skiftedes til at vælge. Det var hurtigt og smertefrit.

14

Min allerbedste ting var et gammelt ur, som alle har været enige om er grimt, og at man ingen steder har at hænge det. Det sidste er sandt, jeg aner ikke, hvor det skal hænge, men jeg er bare så glad for det ur, det giver mig gode minder, og det er jo det vigtigste.

4 tanker om “Minde der siger tik tak!

  1. Jeg synes det er et flot ur.
    Når du får tænkt dig om, må der være mulighed for et stilleben med din mors billede og måske hendes børn omkring sig, hunde, eller kat måske?
    Det synes jeg det er værd, som et dejligt minde

  2. Ja det gik som jeg havde forventet, uden problemer at dele, hvad vi begge havde lyst til af minder og jeg er da også glad for ,du har uret, for det har vi jo altid haft i familien og se på , så det er nok det, der er mest nostalgi i ,af alle tingene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.