Livet er fattigt uden kærlighed, hygge og god mad.
Så det bliver der forhåbentligt rigeligt af i det nye år. Men der skal nok også lidt mere til, og når jeg får mit mindmap klar, for der mangler stadig meget, bliver det et kanon spændende år. Mange synes det er spild af tid at have nytårs ønsker. Jeg synes, at det er hyggeligt, og det giver positiv gejst og en glæde ved at starte et nytår at efterlade alt det, der ikke blev gjort. Nu er det bare ærgerligt, vi starter på en frisk, der er gjort rent bord.

1. Prøve noget nyt:  Ikke altid vælge det gode gammelkendte. F.eks. gå ture nye steder, nye sjove/spændende restauranter, køre nye veje og nye interesser.

2. Lære nyt:  Få noget viden om vin så jeg ikke bare sidder og kikker på vinkortet, til der bliver bestilt noget, jeg kan lide. Begynde at lære tysk, fotografere med nye vinkler og temaer.

3. Være sammen med mennesker:  Jeg er træt af altid at lave 3 retters middage, for så bliver det ikke så tit. I stedet for måske Invitere mere til brunch, mødes ude på restauranter, invitere til drinks, mødes til picnic hvor alle tager med lige, hvad de har. Eller Invitere et menneske jeg normalt ikke er så meget sammen med til brunch for at snakke om spændende ting.

4. Rydde ud: I negative tanker – dårlige vaner i mange af livets aspekter. Rydde ud i alle skabe,  4 køleskabe,  5 frysere, garderobeskabe, ja der er overfyldt overalt, og da jeg vil få 200 kvm mindre, når vi sælger huset, så er der utroligt meget, der må ud.

5. Selvforkælelse: Bruge meget mere tid og penge på, massage,negle, al velvære samt kultur som teater, koncerter, opera og lækker mad/vin.

6. Tage mig tid: Til at male og skifte malestil, lave flere sjove portrætter

7. Hel ny opbygning af min tysklandsguide selvom det er et stort arbejde, men nu har den rigtig mange besøgende hver dag, så den skal til at udvikle sig.

8. Udenlandsdansker: Jeg har hele livet forsværget at flytte til udlandet, og nu som 69 årig sker det alligevel i år. Så mit dejlige hus skal sælges, og jeg flytter til Glücksburg i den lejlighed, vi nu har haft lejet et år.

9. Festplaner: Jeg elsker at holde fest, særligt at planlægge dem og i august bliver jeg 70 år, så der starter jeg snart med planlægningen og indbydelser.

Nytår og nyt liv, det er aldrig for sent at starte et nyt liv. Livet skal være lækkert og lærerigt.

I weekenden skulle solen komme så rigtig god weekend.

Mona

2 tanker om “Mindmap!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.